T 0255 560 570

Utiliteit

Gebouwen worden steeds complexer. Utiliteitsbouw en installatietechniek raken daardoor steeds hechter verweven. Korte planningen en steeds hogere eisen met betrekking tot duurzaamheid en energieprestaties spelen een steeds grotere rol.

Wij kunnen door de ervaring welke wij hebben opgebouwd in de offshore industrie, snel inspringen op elke complexe situatie en werken aan klantgerichte oplossingen. Als installateur zijn wij in staat om een klantgericht installatieadvies aan te leveren, welke tot stand komt door nauw overleg met de klant, waarbij we goed luisteren naar de specificaties en wensen van de klant.

Tijdens uitvoering van benodigde werkzaamheden is duidelijke communicatie een pré. Hiervoor vinden wij het belangrijk dat er door ons een vast aanspreekpunt wordt gekoppeld aan de klant, gedurende het verloop van het project tot de oplevering aan klant.

Onze werkzaamheden bestaan uit het instaleren van installaties in nieuw te realiseren gebouwen, renovaties en het aanpassen van bestaande installaties, alsmede het uitvoeren van complexe reparaties.

Utiliteit projecten

Een overzicht van indrukwekkende projecten aan welke wij een belangrijke bijdrage hebben geleverd. meer >>