T 0255 560 570

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Steeds meer Nederlandse daken bieden plek aan zonnepanelen. IJmond Klimaatservice heeft al sinds de bouw van ons energieneutrale bedrijfspand in 2001 ervaring met duurzame stroomopwekking met zonnepanelen.

Sinds die tijd is de zonnepanelenmarkt in een stroomversnelling gekomen en is er geen beter moment dan nu om zonnepanelen te laten installeren. Nog nooit verdienen zonnepanelen zichzelf zo snel terug.

Maar ieder dak is uniek en iedere gebruiker ook. Daarom begint een goede installatie met een persoonlijk plan, deskundig uitgewerkt aan uw stroombehoefte. Hoeveel procent van uw eigen stroomverbruik wilt u zelf opwekken? Wat voor type dak heeft u en wanneer vangt deze de meeste zon? Bent u van plan de electrische auto op te laden en/of heeft uw huis nu of in de nabije toekomst een warmtepomp? Allemaal dingen die invloed hebben op het aantal en type panelen die nodig zijn om aan uw stroomvraag te voldoen.

IJmond Klimaatservice helpt u, van deskundig advies tot volledige installatie. We installeren panelen, omvormers en montagesystemen van DMEGC en ESDEC Fusion op ieder dak.

Installaties projecten

Een overzicht van diverse projecten welke wij hebben opgeleverd. meer >>