T 0255 560 570

Duurzame klimaatbeheersing

op elke locatie

Over IJmond Klimaatservice

IJmond Klimaatservice is sinds de start in 2001 uitgegroeid tot specialist in het leveren en installeren van warmtepopmpen, CV installaties, airconditioning en zonnepanelen op grote en kleine schaal, voor particulieren en bedrijven. Daarnaast richt IJmond Klimaatservice zich ook op de utiliteit: Kantoorpanden, bedrijfspanden, appartementencomplexen en hotels. Veelal grotere projecten met complexere installaties. Onze offshore afdeling is gespecialiceerd in klimaatinstallaties op  productieplatformen en werkeilanden.

Lees meer >>

Onze duurzame werkwijze

Sinds de start van ons bedrijf in 2001 geldt IJmond Klimaatservice als voorbeeld voor duurzaam ondernemen. Het gedachtegoed van ons bedrijf komt terug in ons eigen kantoorpand en werkplaats, maar zeker ook in onze adviezen richting klanten en de gerealiseerde projecten.

Lees meer >>

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Steeds meer Nederlandse daken bieden plek aan zonnepanelen. IJmond Klimaatservice heeft al sinds de bouw van ons energieneutrale bedrijfspand in 2001 ervaring met duurzame stroomopwekking met zonnepanelen.

Lees meer >>

Zonnepanelen

Plug & Play containers

Compacte en flexibele oplossingen die snel op elk offshore platform uitgerold kunnen worden. Waterzuivering of koeling in kant-en-klare containers voor permanete of tijdelijke installaties.

Lees meer >>

Plug & Play container