T 0255 560 570

Installaties

Of het om een nieuwbouwproject gaat of een renovatie, IJmond Klimaatservice biedt een totaalinstallatieservice. CV systemen op basis van warmtepompen (hybride of volledig electrisch), radiators en vloerverwarming, airconditioning, zonnepanelen, al uw loodgieterwerk van leidingen en afvoeren tot de mooiste badkamers met luxe sanitair en tegelwerk. IJmond Klimaat service adviseert, levert en installeert het allemaal.

Warmtepopmpen en airconditioning

IJmond Klimaatservice levert en installeert warmtepompen en airconditioning, zowel voor particulieren als bedrijven. Met een rendement tot 500% is een warmtepomp een uiterst duurzame warmteleverancier. Moderne airconditioning systemen kunnen zowel koelen als verwarmen, zijn energiezuinig en voldoen aan de strengste eisen.
Lees meer >>

CV installaties

IJmond Klimaatservice verzorgt volledige CV installaties voor particulieren en bedrijven. (Hybride) Warmtepompen en ketels, radiators en vloerverwarming, volledig leidingwerk en als gewenst zelfs uw gehele badkamerrenovatie: U vindt het allemaal onder een dak bij IJmond klimaatservice.
Lees meer >>

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Steeds meer Nederlandse daken bieden plek aan zonnepanelen. IJmond Klimaatservice heeft al sinds de bouw van ons energieneutrale bedrijfspand in 2001 ervaring met duurzame stroomopwekking met zonnepanelen.
Lees meer >>

Installaties projecten

Een overzicht van diverse projecten welke wij hebben opgeleverd. meer >>