T 0255 560 570

Utiliteit projecten

Een selectie van indrukwekkende projecten, met resultaten waarop we gerust trots mogen zijn.

Mimaki fabriek

Mimaki is wereldwijd één van de grootste producenten van grootformaat printers en snijmachines voor design/graphics, de tekstiel- en kledingmarkt en industriële markten. Mimaki ontwikkelt het complete programma voor elke productgroep; hardware, software, inkten en snijmessen. Mimaki heeft productielocaties in Japan, China en Europa. In 2017 startte Mimaki ook met de productie van waterbasis en UV inkjet inkten in Nederland. Voor dit doel is er in korte tijd een fabriek gebouwd in Diemen. Wij hebben het volledige klimaatbeheersings onderdeel van het project voor onze rekening genomen; van ontwerp tot installatie.

Jansen en van Kauwen - Opel Amsterdam West

Jansen en van Kauwen vroeg ons om voor hun nieuwe bedrijfspand in Amsterdam west de volledige klimaatbeheersing te leveren.

Crown van Gelder

Bij Crown van Gelder speelt duurzaamheid en vergroening van iedere stap van hun papierproductielijnen een hele grote rol. Crown van Gelder heeft zichzelf te doel gesteld een van de koplopers te worden en de wereld van papier met maatschappelijk en ecologisch leiderschap te veranderen. Logisch dat hun keuze daarbij voor IJmond Klimaatservice viel voor het leveren van klimaatbeheersingssystemen.